Designer home made

Hei, bine te-am găsit !

Aici respirăm, simtim și trăim pentru frumos. Dorim sa fim o sursă de inspirație pentru fiecare căutator de idei de design interior sau cei care sunt interesaţi să aducă în viaţa lor un plus de confort, să aducă în propriul mediu magia culorii, frumosul în toate formele lui, echilibrul şi armonia.

Am realizat în decursul timpului faptul că mulţi oameni sunt pasionaţi dar nu au studii în domeniu şi mulți care trebuie să îşi amenajeze singuri spaţiul pentru că au un buget redus. Şi într-un caz şi în celălalt informaţia este esenţială. Pentru că ‘omul reţine mai bine ceea ce a făcut el însuşi’ (Neufert) vă invităm să deveniţi propriul dumneavoastră creator de frumos, un designer home made.

Pe blogul nostru veți găsi de toate despre arta frumosului : de la culori, texturi, la forme, la stiluri arhitecturale şi de design interior până la piese de mobilier şi accente decorative. O să înţelegeţi cât de important este stilul pe care îl alegeţi, acesta trebuie să se plieze pe personalitatea dumneavoastră, o casă este un spaţiu sacru care reflectă cine suntem şi nu un depozit cu obiecte în trend.

Împreună cu alți specialişti în domeniu vom vorbi și despre arta creării armoniei dincolo de material : terapia prin culoare și muzică,  geometria sacră şi despre felul în care putem introduce benefic aceste elemente in viața noastră de zi cu zi.

Scopul este, evident, să deveniti proprii creatori ai unui spațiu perfect pentru dumneavoastră, în care sa vă simţiţi deosebit de bine.

Vom realiza împreună spaţii perfecte pentru oamenii in căutare de frumos, te așteptăm la rendez-vous!

 

SAIDE DESIGN I  Transforming ordinary into extraordinary

Antonia – Founder senior designer
Adriana – Architect
Petronela – Concept designer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top